Trodde ikke mine egne ører

Det er fredag 28.april og tredje dagen som syk. Mobilen ringer. 

"Hei, jeg har prøvd og ringt deg et par ganger. Jeg sitter midt i et link-møte så skal være kort. Vi har kommet til en beslutning om at vi ikke trenger din arbeidskraft videre etter april. Det er rett og slett fordi du styrer for mye med at du ikke er tilfreds som tilkallingsvikar, og at vi ikke orker de kampene mer. 

Vi orker ikke ansatte som bråker og styrer og ikke er fornøyd. Fordi det har du gjort mange ganger, senest så sa du fra rett før påsken." 

Dette er kanskje fordi dere vet dere driver på kanten, ville jeg vite. "Det er ikke riktig, fordi vi har tilkallingsvikarer med riktige rettigheter."

Jeg ble sittende så paff. Hørte jeg riktig!? Oppsigelse? På telefonen!? De skulle ikke forlenge avtalen til tross for cirka 10 000 saker i kø!? Det her kunne umulig være saklig. Vi snakker om pasienter som venter på reisegodtgjørelser, og saksbehandlingstid allerede langt etter skjemaet. Jeg visste det var useriøst fra før, men nå fikk jeg det bekreftet veldig sterkt. Gjengjeldelse for varsling.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ann Helen

Ann Helen

38, Stange

Optimist med stor sans for å finne det gode i livet. Opptatt av mennesker, og sannhetssøken i samfunnet. Tenker at rettferdigheten vil seire om vi tør å stå opp for oss selv, og stå sammen mot de som yter makt på feil måte.

Kategorier

Arkiv

hits