Ny rammeavtale

Som tilkallingsvikar i full stilling i nesten ett år, begynte jeg å stille spørsmål ved ansettelsen. Hvorfor kalle det tilkalling når jeg jobbet fullt?

I mars i år skulle rammeavtalen forlenges og vi ble kalt inn til møte hvor de ytret behov for oss ut året, og muligens lenger. Vilkårene ville være de samme som før. Da hadde jeg jobbet i full stilling som tilkallingsvikar siden mai året før.

Før kontraktinngåelsen ba jeg om et møte med ledelsen, med bakgrunn i at rammeavtalen ikke var i samsvar med hvordan vi faktisk jobbet. Og ettersom flere av oss jobbet i full stilling som tilkallingsvikar, og de hadde behov ut året, ytret vi et ønske om endring av rammeavtalen. Vi ønsket engasjement eller fast stilling, men det var det ikke grunnlag for. Jeg fikk til svar at det var frivillig å jobbe der, så jeg måtte godta eller så var jeg ferdig som tilkallingsvikar. Jeg valgte å fortsette som tilkallingsvikar.

Så kom april. Da var de i tvil om de skulle forlenge avtalen med meg fordi de hadde vært en organisasjon med så mye støy og uro, at nå trengte de ikke mer av det. De ville ikke ha mer spørsmål rundt tilkalling, engasjement og tilsettinger fra meg.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar